Na ostrvu Evia u Grčkoj, u periodu od 5. do 15. avgusta, imate priliku da iskusite potpuno drugačiju dimenziju letovanja, da odmorite telo, opustite um i iscelite dušu.
FIT & HEALTHY letovanje je koncept aktivnog odmora, koji ima za cilj poboljšanje psiho-fizičke kondicije. Ovaj koncept uključuje jutarnju i večernju jogu, kao i predavanja i radionice eminentnih stručnjaka.
Evia je drugo po veličini ostrvo u Grčkoj sa fascinantnom prirodom i nestvarno čistim morem. Divan spoj rajskih plaža i četinarske šume učiniće vaš boravak nezaboravnim.
Jutro započinjete jogom na plaži uz renomirane trenere, potom sledi izbalansiran mediteranski doručak, kupanje, sunčanje i šetnje. U večernjim satima očekuje vas još jedan čas joge, večera i predavanja najboljih učitelja duhovnih i energetskih tehnika isceljivanja.
Sve radionice i predavanja biće održane u prekrasnoj prirodi ostrva Evia.
Za vreme boravka gostima će na raspolaganju biti vodič (na srpskom jeziku), kao i mogućnost izleta do ostrva Skijatos, Atine, ili Edipsosa, banje sa termomineralnim izvorima, manastira …
Predavači na Fit & Healthy letovanju, u periodu od 5. do 15. avgusta su:
1. Danijela Gajić – www.danijelagajic.com
Imaćete priliku da prodjete kroz njen, specijalno za ovu priliku kreiran, program:
“MOJA ŽIVOTNA SVRHA”

Program “MOJA ŽIVOTNA SVRHA” će vam pomoći da pronadjete odgovore na sledeća pitanja.:
– Koja je moja životna svrha?
– Zašto sam ovde?
– Kako da živim svoju svrhu svakog trenutka svog života ovde na Zemlji?
– Da li i ja imam svog duhovnog vodiča? Kako da stupim u kontakt sa njim i dobijem savet ili pomoć?
– Kako da budem siguran u izbor svog životnog Puta?
– Ko su moje srodne duše? Kako da ih prepoznam?
– Koji je smisao ovakvog mog života na Zemlji ? Da li sam i zašto izabrao ovakve okolnosti , ovo telo, ovu porodicu…?
– Da li zaista postoje prošli životi? Ako postoje, na koji način ta prethodna iskustva utiču na moj sadašnji život i šta mogu da uradim povodom toga?

Voditelj programa je prof. dr Danijela Gajić
Regresoterapeut ( jedini licencirani regresoterapeut u Srbiji na Institutu dr. Majkla Njutna, SAD), rekonektivni terapeut, joga učitelj, osnivač Gadami Instituta gde radi na usavršavanju sopstvenih metoda isceljivanja i evolucije svesti. Bavi se istraživanjem fenomena svesti i oblastima gde se spajaju nauka i duhovnost, pre svega kvantno-informacionom medicinom i transpersonalnom psihologijom.
www.danijelagajic.com

2. Dalibor Purhmajer – http://www.vedskaakademija.yolasite.com/

Tokom letnjeg F&H programa, između 05.08. i 15.08.2017, Dalibor Purhmajer je pripremio poseban program pod nazivom MATRICA UNIVERZUMA I SVE NJENE TAJNE:

Sadržaj radionice:
– telesni tipovi i pravilan pristup/stav svakodnevnim rutinama – ishrana, odmor, aktivnosti, odnosi,…
– male tajne integrisanja životnog/radnog prostora sa nama i našim potrebama
– duhovne tehnike samopomoći, praktični saveti za upotrebu: kristali, boje, mantre, jantre,….
– dizanje frekvencije duše i oslobađanje od nečistoća
– efikasna uputstva za demistifikaciju Matrice Univerzuma

Do sada nije rađena radionica gde su sve navedene oblasti povezane na jednom mestu sa ciljem razotkrivanja UNIVERZALNE MATRICE i svega što treba da znate o sebi, drugima i svetu koji vas okružuje. Dugogodišnje iskustvo (25 godina) je bilo potrebno da u fokus stavim ono što je najvažnije za svakog pojedinca, bez čega živimo život u crno-beloj varijanti bez puno smisla i ukusa. U najnovijem svetlu ćete moći, nakon što prođete ovaj program, ponovo da rekreirate aspekte svoje ličnosti – zdravlje, emocije, percepciju, veze i odnose, pitanja profesije, pitanja porodice, da ostvarite željene ciljeve, i još mnogo toga.

FIT & HEALTHY letovanje obuhvata: prevoz , smeštaj na bazi 10 polupansiona na Grčkom ostrvu Evia, predavanja i svakodnevne radionice predavača po programu i joga časove.

Cena je 396 €

Prijave i informacije na :
063/3333-22 i 011/344-22-18 ili na info@tipotravel.com
www.tipotravel.com

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Visit Us On Facebook