Rekonektivno isceljivanje podrazumeva holistički pristup koji koristi svetlost,energiju i informaciju i deluje na sve nivoe ljudskog bića, uključujući fizički, emotivni, mentalni, kao i duhovni nivo.

Šta je to Rekonektivno isceljivanje?

Rekonektivno isceljivanje predstavlja potpuno novi vid isceljivanja. Ono nas podseća ko smo i vraća nas u prirodno, zdravo, uravnoteženo stanje. Deluje podjednako uspešno na svim nivoima: fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom. Efekti su često brzi, ali nekad je potrebno više nedelja, pa i meseci, zbog potpunosti i sveobuhvatnosti promena.
Rekonektivno isceljivanje objedinjuje u sebi kvalitete svih dosadašnjih metoda duhovno-energetske medicine, ali ih i prevazilazi često čudesnim rezultatima, bezbednošću i lakoćom primene, kao i sveobuhvatnošću dejstva.
Rezultati se proučavaju u bolnicama i na univerzitetima širom sveta, pod nadzorom čuvenih naučnika kao što su dr Konstantin Korotkov sa Univerziteta u Sankt Peterburgu, dr Geri Švarc sa Univerziteta u Arizoni, dr Vilijam Tiler sa Univerziteta Stenford. Prema dr Tileru, frekvencije rekonekcije donose isceljenje izvan onoga što je klasično poznato kao energetsko isceljivanje – u širem spektru energije, svetlosti i informacija.

Kako izgleda jedna seansa Rekonektivnog isceljivanja?

Kao klijent, pri Rekonektivnom isceljivanju, bićete zamoljeni da legnete na sto za masažu, zatvorite oči, opustite se, i jednostavno budete prisutni i pratite šta se dešava na različitim nivoima vašeg bića. Ovaj proces je beskontaktan i vrlo prijatan. Senzacije koje se mogu javiti tokom seanse ( boje, mirisi, ukusi, zvukovi, vazdušna strujanja, različiti fizički osećaji u telu i sl. ), kao i odsustvo istih, nisu merilo delotvornosti, već isključivo način na koji jedno biće reaguje na fina energetska podešavanja.
Ove isceljujuće frekvencije, koje su inicirane za vreme seanse, nastavljaju da deluju i pošto je seansa završena, dokle god je to potrebno.
Preporučuje se da se urade tri seanse, mada se često dešava da i samo jedna seansa bude dovoljna. Jedna seansa traje oko 30 minuta. Mogu se raditi dan za danom ili dan-dva izmedju seansi, tako da proces isceljivanja bude završen za nedelju dana. Rezultati nekada budu očigledni odmah nakon seansi, a nekada sa različitim periodom kašnjenja, što je vrlo individualno. Dakle, isceljenje se može dogoditi trenutno ili se može manifestovati tokom vremena , čak nekada i do nekoliko meseci nakon tretmana . Razlog tome je što se proces ne završava kada i tretman, nego se nastavlja i dalje kada jednom dođete u kontakt sa ovom energijom .
Nema potrebe za periodičnim dolascima na tretmane, jer kada dodje do isceljenja, rezultati su trajni.
Osoba ne mora da veruje u ovaj vid isceljivanja, da bi osetila i iskusila njegove dobrobiti.
Na tretman Rekonektivnog isceljivanja možete doći ako imate bilo kakav zdravstveni problem, ali isto tako ako želite da delujete preventivno i osnažite vaš organizam, uklonite negativne emocije i blokade, i poboljšate kvalitet svog života.
Takodje se preporučuje i sportistima, pre i nakon treninga, kao i u slučaju povreda. Postoje naučni dokazi da ovaj metod poboljšava sportske rezultate, kao i da drastično ubrzava period oporavka posle povreda.
Pri Rekonektivnom isceljivanju ne leči se samo jedan organ ili bolest. Pristup je holistički, odnosno leči se čitavo biće i podstiče samoisceljujući proces .

Tretmani na daljinu

Intezitet ovih frekvencija ne opada sa rastojanjem, što omogućava da tretmani isceljivanja na daljinu budu podjednako efikasni kao i kada se osoba nalazi pored terapeuta.
Ovi tretmani nisu zamena za posete lekaru i medicinsku terapiju.

Osnivač i utemeljitelj Rekonektivnog isceljivanja

Ove zapanjujuće frekvencije, prvi je otkrio i primenio dr Erik Perl, uspešan lekar iz Los Anđelesa. Metoda je nastala početkom 90-ih godina XX veka. Isceljenja pacijenata dosad su dokumentovana u šest knjiga, među kojima je i svetski bestseler “Rekonekcija, leči druge, leči sebe”, koji je preveden na 36 jezika. Dr Perl je govorio po pozivu u Ujedinjenim nacijama, držao predavanja pred prepunom salom Medison skver gardena, a o njegovim seminarima pisalo se u raznim publikacijama, uključujući i Njujork Tajms.

Iz recenzija knjige

Sublimacija recenzija knjige doktora Perla, iz pera eminentnih lekara sa svih meridijana, mogla bi da se svede na sledeće konstatacije. „Ovo je divna knjiga koja opisuje razvoj lekara i iscelitelja, ispričana lucidno, duhovito i sa velikom mudrošću. Jedinstvene priče i iskustva dr Perla koji su doveli do razvoja rekonektivnog lečenja podjednako su inspirativni i dirljivi. Eriku Perlu je podaren izvanredan dar lečenja koji on prenosi i na nas ostale. Njegov pristup rekonektivnom lečenju je jednostavnost, a ono ipak ima moćno dejstvo. Predstavlja novi vid lečenja energijom . Ovaj vid lečenja prevazilazi formule, tehnike i mantre s kojima smo na ovoj planeti morali dosad da radimo. Knjigu najsrdačnije preporučujemo svim zdravstvenim radnicima, kao i svima zainteresovanim za buđenje sopstvenih isceliteljskih potencijala. Dr Perl je napisao divnu i praktičnu knjigu o lečenju koja svakako navodi na razmišljanje i podstiče potrebu da tragamo za istinama. On ovde ne izlaže samo svoje lične spoznaje i iskustva o blagodetima lečenja, nego nam daje i korisne tehnike kojima može da se postigne izlečenje koje je svima nama potrebno u životu – ne samo za nas same, već i za druge.

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Visit Us On Facebook