Regresija u život između života

ŽIVOT IZMEDJU ŽIVOTA (LBL “Life Between Lives”, po metodu dr. Majkla Njutna)

 

Regresija u Život Između Života daće Vam odgovore na neka od sledećih pitanja:

20151220_103743 copy

Seansa regresije

– Koja je moja životna svrha?

– Zašto sam ovde?
– Kako da živim svoju svrhu svakog trenutka svog života ovde na Zemlji?
– Da li i ja imam svog duhovnog vodiča? Kako da stupim u kontak sa njim i dobijem savet ili pomoć?
– Kako da budem siguran u izbor svog životnog Puta?
– Ko su moje srodna duša?
– Odakle sam došao?
– Gde idemo posle svoje smrti?
– Postoji li život posle smrti?
– Koji je smisao ovakvog mog života na Zemlji ? Da li sam i zašto izabrao ovakve okolnosti , ovo telo, ovu porodicu…?
Regresija u život između života

Regresija u život između života

Ova vrsta regresije uključuje napredne terapeutske tehnike, koje nam omogućavaju da dodjemo u dodir sa samom suštinom naše Duše i pristupimo dalekim sećanjima.

U svesti svoje duše, možemo videti ceo uzorak vlastite karme i evolutivni razvoj, koji se dogodio tokom izuzetno dugog vremenskog razdoblja. Dolazimo do lične spoznaje zašto smo izabrali određeni život i šta je njegova svrha.

Ova vrsta transpersonalne hipnoterapije nas uvodi u viša stanja svesti , gde dolazi do susreta sa našim Višim Ja, odnosno sa našom Dušom. U tom prostoru, Duša se oslobadja trauma, projekcija, starih matrica i drugog nepotrebnog balasta. Podiže svoju vibraciju, i sa novim uvidima i spoznajama pomaže čoveku da u svom svakodnevnom životu živi svesniji i ispunjeniji život.

Duša je temelj čovekovog bića i ništa nas ne može zadovoljiti sem ponovnog spajanja sa tim suštinskim delom sebe. To je naše iskonsko stanje koje smo zaboravili i za kojim svuda tragamo.

Kada ostvarimo kontakt sa dušom, tada se isceljujemo na najdubljem nivou.

 

Regresoterapija “Život između života”, koju sam sa oduševljenjem uradila sa Prof. dr Danijelom Gajić i koju može uraditi svaka za to voljna osoba, osvetljava najtananije nivoe duše i razvija duboko, jasno i na svim nivoima ozdravljujuće razumevanje smisla života i otkriva svrhu postojanja, što je u sadašnjem trenutku razvoja Čovečanstva preko potrebno svakoj, imalo budnoj Duši. Naravno, to je jako potrebno i ovde u Srbiji.

Način na koji Danijela radi, sprovodeći Regresoterapiju, ne ostavlja mesta za sumnju u stvarnost predivnih i nadahnjujućih dešavanja, koja nam se otkrivaju tokom tog fantastičnog, lakog, zabavnog i pre svega, edukativnog putovanja u Duhovni Svet.

Jako mi se dopao način na koji Danijela vodi kroz proces regresije, a da pritom ne ukrašava događaje i ne podržava ništa što je iluzorno. Naprotiv, održava nas neprekidno na frekvenciji stvarnosti sadašnjeg trenutka i u stanju budne svesti. Ne daje priliku da osoba odluta u polje svoje lične mašte i da sama kreira okruženje i događaje.

Radeći s Danijelom mi možemo doživeti jedino i samo ono što je zaista Istina. Danijela brižno, pažljivo i veoma nenametljivo prati svaki trenutak procesa, prati svaki korak osobe uz predivni osećaj mira, stvarnosti, potpune bezbednosti i tihe, ali jasno izražene Radosti.

Za mene je seansa “Život između života“ s Danijelom bila poput eteričnog, savršenog Božanskog vozila u kojem sam ispunjena srećom i poverenjem putovala u posetu svojoj Svetlosnoj Porodici, gde se sigurno svako napaja mirom, radošću i ljubavlju… gde se prisećaš ko si zaista… a kada to spoznaš, tada ti se vraća mudrost i moć jednog, ispunjenog Bezuslovnom Ljubavlju, Svetlosnog Božanskog bića. Tada sve postaje čisto i jasno.

Sve što možemo osetiti i doživeti na seansama kod Prof.Danijele Gajić, ostavlja duboki, realno isceljujući trag ne samo na osobu, nego i na njen život, nadugo preplavljuje Bezuslovnom Ljubavlju i daje mnoštvo potrebnih konkretnih infomacija, koje služe za izgradnju daljeg života, za pomoć sebi i bližnjima, za samorazvoj, za ispunjenje svrhe svog postojanja i za evoluciju duše.

Mogu slobodno reći da je to najspiritualnije iskustvo koje sam imala u životu, koje me je potpuno očaralo, nakon kojeg je moj život dobio još više Svetlosti i smisla i jedva čekam da to ponovim još koji put. Ovo čarobno iskustvo maksimalno je pojačalo moje i pre toga neizmerno poštovanje i vrednovanje svake Duše na svetu, kao i razumevanje njene izuzetne i unikatne uloge u evoluciji ljudskog roda i Planete Zemlja.

Ubeđena sam da takvo iskustvo pomaže svakoj osobi bez izuzetka da se podigne na novi nivo, da razbistri svoje biće od pogrešnih šema razmišljanja i ponašanja, da razvije u sebi ogromnu količinu Ljubavi i otkrije najbolju verziju sebe, stvarnog.

Svim tragaocima za Svetlošću i Ljubavlju, svim dušama, koje osećaju da su izgubile put i svim radnicima Svetlosti, preporučujem.

Iz dubine mog srca, najiskrenije zahvaljujem dragoj Svetloj Duši, Danijeli Gajić, za to što svoj Božanski veličanstveni zadatak ispunjava profesionalno, s mnogo ljubavi i poštovanja prema ljudima i krajnje posvećeno.

Margarita Milenković

Reiki učitelj, Predsednica udruženja Reiki Srbije

Regresije prošlog života

Iskustvo večnosti Duše

Regresoterapija se pokazala kao savršen alat za uspostavljanje komunikacije sa sopstvenom dušom. Ima isceljujući, transformacioni i razvojni potencijal. U ovakvim transpersonalnim iskustvima moguće je preći izvan uobičajenih ograničenja telesnog ega, trodimenzionalnog prostora i linearnog vremena. Transcendiranjem naše ličnosti i ego-svesti, dostiže se do najvišeg stanja koje se opisuje kao Kosmička ili Apsolutna svest, Božanski matrix ili Kvantni hologram, gde su kodirane sve informacije o našem postojanju i zakonima svemira. Kroz regresiju se podiže nivo i kvalitet svesti do nivoa super-svesti, i direktnog iskustva stvarnosti, sto rezultuje dubokom pozitivnom transformacijom i višim nivoom funkcionisanja u svakodnevnom životu. Iskustveno suočavanje sa smrću tokom regresije, i transcendentnošću koja sledi, dovodi do prevazilaženja straha od smrti i može da izazove snažno otvaranje osobe prema duhovnosti, univerzalnog, nereligioznig tipa.

Iskustvo Regresije u Život Izmedju Života ostavlja dubok i snažan utisak. Dovodi do emocionalnog i psihosomatskog isceljenja, značajnih psiholoških promena, zahvalnije životne strategije i proširenja pogleda na svet koji uključuje duhovnu dimenziju egzistencije. Ovo iskustvo osobu prenosi na viši, razvojni nivo svesti. Povećava se njena sposobnost da svoj kreativni potencijal potpunije izrazi i da živi ispunjenijim i boljim životom, sa dubokim razumevanjem svrhe i smisla svog postojanja.

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Visit Us On Facebook