Isceljivanje tela, uma i duše...

Rekonektivno isceljivanje podrazumeva holistički pristup koji koristi svetlost,energiju i informaciju i deluje na sve nivoe ljudskog bića, uključujući fizički, emotivni, mentalni, kao i duhovni nivo.

”Ako imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku kakav očekujete. A ako zaista imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakvom kakav je Univerzum planirao za vas. “

Dr. Erik Perl

Rekonektivno isceljivanje je nov, vrlo efikasan oblik isceljivanja, koji često brzo daje rezultate.

Rekonektivno isceljivanje se primjenjuje kada postoji bilo kakav disbalans, oboljenje, ali i kada želite da poboljšate kvalitet svog života, uklonite blokade, ubrzate lični razvoj…

Rekonektivno isceljivanje je holistički, neinvanzivni pristup zdravlju koji nudi unapređenje i postizanje dobrobiti bez rizika.

Delotvorno je kod ponovnog uspostavljanja ravnoteže na svim nivoima, ali i kod prevencije poremećaja i bolesti. Deluje na povratak organizma u stanje ravnoteže i celovitosti, čime uklanja bazu bolesti. Pomaže telu da se vrati u izvorno, zdravo stanje na ćelijskom I subćelijskom nivou, a pri tome ništa ne ‘dodaje’ niti ‘oduzima’.

Frekvencije Rekonektivnog isceljivanja nam omogućavaju isceljenje u vrlo širokom spektru energije, svetlosti i informacija, obuhvatajući i raspon izvan područja ‘klasičnog’ isceljivanja.

Isceljenje se ne odnosi samo na uklanjanje simptoma, bolesti, bola, slabosti i drugih smetnji neometanom funkcionisanju, već na postizanje lične ravnoteže i stanja celovitosti na svim nivoima postojanja.

Ne tretira se poteškoća, nego celovitost i individualna razvojna specifičnost svake pojedine osobe, i tokom tretmana se događaju konkretne promene na svim nivoima življenja – fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj, duhovnoj – istovremeno i usklađeno.

Opširnije…

Isceljivanje je povratak u naše prirodno stanje ravnoteže i sklada koje nazivamo ljubav. Isceljivanje postaje potrebno kad izgubite kontakt s tim prirodnim stanjem, kada postoji poremećaj u Univerzalnom toku. Isceljivanje se može dogoditi na mnogo načina, svaki je jedinstven i poseban kao i vi. Ono što je konstantno za vas je povezanost sa samim sobom. Sokrat je rekao: “Spoznaj samog sebe”. Kada ste voljni prihvatiti odgovornost za sve što stvarate u svom životu, možete se isceliti.

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Visit Us On Facebook