Rekonektivno isceljivanje je pokazalo izuzetne rezultate i u lečenju životinja.

Una

Una

Pas koga vidite na slici je Una, zlatni retriver i moj prvi pacijent medju životinjama. Pronašla sam je pre pet godina pregaženu na ulici, slomljenih nogu i rebara, jedva je davala znake života. Odmah sam je odnela veterinaru, ali on je samo konstatovao da joj nema pomoći i da je najbolje da je uspavamo. Medjutim, njen pogled ka meni govorio je samo jedno : „Spasi me, molim te!“ Uzela sam je u naručje, i krenula kući sa njom. Čula sam veterinara kako govori za nama : „Neće preživeti do jutra“. Ali, neko je imao drugačiji plan. Narednih dana, uradila sam joj nekoliko tretmana rekonektivnog isceljivanja. Polako je počela da se pridiže, i da pije vodu. Preživela je i to kobno jutro, i još mnogo drugih je provela u našem domu. Danas, nekoliko godina kasnije, Una je jedan potpuno zdrav i srećan pas. Nema nikavih tragova preloma ili bilo kakvih trauma. Postala je omiljeni član naše porodice.
Una nije znala šta je to rekonekcija, nije pročitala ni jednu knjigu o tome i nije tražila nikave garancije da će joj to sigurno pomoći. Jednostavno je znala da želi da živi, i njeno biće je bilo spremno da se isceli. I to je sve što je potrebno da se isceljenje dogodi.

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Svi duhovno-energetski sistemi, tehnike i metode, navedeni na ovom sajtu, predstavljaju načine za unapređenje psiho-fizičke kondicije i nisu zamena za profesionalni medicinski savet, dijagnostiku ili tretman. Ako ste bolesni ili osećate bilo kakve simptome narušenog zdravstvenog stanja, neophodno je da se obratite lekaru.
Visit Us On Facebook