AKTIVAN LETNJI ODMOR NA HVARU

U 10 dana boravka na ostrvu Hvaru započnite proces potpunog isceljenja i ozdravljenja. Borova šuma, lavanda i morski ambijent uz stručno vođenje osvestiće i rešiće svakom pojedincu duhovno i telesno stanje i dati vam odgovore i nove uvide u životne perspektive.

SOUL RETREAT

Iscelite dušu i telo

Rekonekcija i regresoterapija

 Sa zadovoljstvom Vam prezentujemo program aktivnog odmora na ostrvu Hvaru. Idealna kombinacija blage mediteranske klime, razuđene obale i bogatog kulturnog nasleđa, garancija su za zanimljiv, aktivan i opuštajući odmor.  U okruženju predivnih borova, na samoj obali mora, sa prof. dr Danijelom Gajić, započnite dan uz jutarnju meditaciju i vežbe disanja.
Naša preporuka je da na ovom letovanju iskusite neke od sledećih metoda po vašem izboru:

Rekonekcija je naučno potvrđen novi nivo isceljivanja, čiji se rezultati proučavaju u bolnicama i na univerzitetima širom sveta. Dovodi organizam u prirodno, zdravo stanje ravnoteže. Isceljivanje se ispoljava na fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom nivou. Ubrzava ličnu evoluciju.

Regresoterapija  osvešćuje probleme i blokade iz prošlosti, razotrikva podsvesne mehanizme koji koče čovekovu optimalnu energiju. Rezultat je proširena slika sebe i sveta, spoznaja svoje životne svrhe i puta. Rešavate hronične strahove, prestajete privlačiti negativne događaje koji se ponavljaju, što se može kretati od medjuljudskih odnosa do ljubavi, zdravlja, zaboravljenih talenata.

Hipnoterapija programi za odvikavanje od pušenja i regulisanje telesne težine.

Meditacija i vežbe disanja.

Raw food radionice – naučite osnovne principe sirove biljne ishrane i pripremu zdravih, izbalansiranih obroka.

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Visit Us On Facebook