Ovo je vibracija koja nas podseća ko smo i vraća nas u prirodno, zdravo stanje. Rekonekcija je, zapravo, više od isceljivanja, to je naša evolucija, sveobuhvatni proces ponovnog povezivanja sa univerzumom kroz spektar svetlosti i informacija, a što je sve potkrepljeno najnovijim teorijama iz oblasti kvantne fizike.

Lična rekonekcija

wildwoman4goodRekonekcija, poznata i kao Lična Rekonekcija, je proces rekonektovanja ili vašeg ponovnog povezivanja na višem nivou s vašom životnom svrhom i Univerzumom. Odluka da to učinite svesni je izbor s vaše strane. Želite li da krenete dalje u svom životu i doživite jaču povezanost sa samim sobom, svojim potencijalima i Univerzumom, onda Rekonekcija jeste za vas.
Mnogi govore da su im se životi dramatično promenili nakon što su prošli kroz svoju Rekonekciju, pogotovo tokom narednog razdoblja od šest meseci do godinu dana.

Kao što krv protiče kroz telo venama , tako energija protiče ljudskim telom kroz meridijane. Planeta Zemlja je umrežena meridijanima takođe . Oni se produžavaju i spajaju sa meridijanima kosmosa . Smatra se da su naši i meridijani zemlje i univerzuma bili spojeni.Tada smo bili svesni celine kojoj pripadamo , znali smo ko smo , šta smo , odakle smo došli i kuda idemo . U nekom trenutku , čovek je ostao odsečen od sveukupnog toka , svoju evoluciju je nastavio usamljen i frustriran , bez znanja o sopstvenom poreklu .
Kroz dugo lutanje po mraku , sada smo došli do nivoa percepcije kada smo u stanju da osetimo energiju svuda oko nas , kada nam je svest spremna za sledeću evolucionu fazu , za ponovno prihvatanje onoga što smo nekada bili-deo jedne nepregledne , moćne celine u kojoj sve vibrira u harmoniji . O tome govori i teorija jedinstvenog polja kojom se bavi kvantna fizika .
Lična rekonekcija je postupak koji se  obavlja jednom u životu i koji nas ponovo povezuje sa aksiotonalnim sistemom univerzuma . Kao posledica tog povezivanja dolazi do boljeg protoka energije  i čovek sebe počinje da doživljava kao deo celine . Naše vibracije se menjaju jer smo sada usklađeni , a samim tim se menja i ono što privlačimo u svoj život . Postajemo sposobniji da damo i primimo ljubav , poboljšavaju nam se odnosi sa okolinom , popravlja se sposobnost donošenja odluka  jer se intuicija podize na mnogo viši nivo . Naravno , i zdravlje se poboljšava  jer nestaju strahovi i osećaj krivice , oslobađamo se depresije , neodlučnosti . Jednostavno , privlačimo u svoj život pozitivne stvari i događaje .

Koje su dobrobiti Rekonekcije?

Ovaj proces nas približava našem optimalnom genetskom kodu i povećava naše potencijale. On često izazove velike promene i napredak u životu pojedinca i njegovom opštem zdravlju.
Oni koji su prošli kroz svoju Rekonekciju navode sledeće promene:
– Povećanje energije, vitalnosti i snage
– Telo se čisti i podmladjuje, javlja se potreba za zdravijom ishranom
– Dolazi do sposobnosti bržeg samoisceljivanja tela
– Povećava se samopouzdanje
– Dolazi do oslobadjanja od duboko potisnutog stresa, kao i oslobadjanje od oklevanja, sumnji i strahova
– Dolazi do bržeg manifestovanja željenog
– Pronalaženje smislenih i jasnih odgovora na životne izazove
– Čišćenje negativnih emocionalnih i mentalnih obrazaca
– Duboka opuštenost, mir i unutrašnja radost koji više ne zavise od spoljašnjih okolnosti
– Poboljšanje odnosa sa drugim ljudima i razrešavanje starih konflikata i vezanosti
– Osećaj pojačane intuitivnosti i jasnoće izbora i donošenja odluka
– Gubitak patnje
– Pojačana percepcija (posebno vizuelna i slušna)
– Spoznavanje svrhe i smisla svog životnog puta
– Otkrivanje svojih talenata i korišćenje istih
– Privlačenje i prepoznavanje srodnih duša
– Balansira se endokrilni sistem koji kontroliše metabolizam.
– Uzdiže se mentalni, duhovni,emotivni, fizički nivo na više energetske frekvencije.

DSCN1496Često se dešava da klijenti posle rekonekcije promene posao, mesto prebivališta, partnera, način ishrane… Kao da počnu da im se otvaraju vrata za koja nisu ni znali da postoje, i sve životne okolnosti se poslože na najbolji način za svakoga u tom procesu.
Rekonekcija ima moć usklađivanja, balansiranja i podmlađivanja naših meridijana. Isto tako se smatra da uspostavlja njihovu permanentnu aktivaciju, kao i aktivaciju 12 lanaca DNK-a, ujedno ih reintegrišući i povezujući s paralelnim ravnima postojanja. Rekonekcija predstavlja novi početak u životu svakog pojedinca, i omogućava mu da ostvari svoj puni potencijal.
Jedini ograničavajući faktor isceljujućeg i razvojnog efekta rekonekcije leži u spremnosti klijenta da prihvati promene koje sa sobom nosi ponovno povezivanje sa celinom.
Rekonekcija se radi jednom u životu, i to u dve sesije. Idealno bi bilo dan za danom. Bitno je da između tih dveju sesija postoji jedan ciklus spavanja. Iako to nije uslov, sugeriše se da se prethodno naprave do tri sesije Rekonektivnog isceljivanja. Postupak traje oko 45 minuta i vrlo je prijatan i opuštajući .

Priprema za Rekonekciju

Sesije se rade u opuštajućem ambijentu i energetski čistom prostoru.
Odeća: Obucite komotnu odeću. Za vreme sesije ćete ležati na leđima, izuveni.
Mirisi: Pre sesije izbegavajte parfeme i upotrebu kozmetičkih preparata koji imaju miris.
Nakit: Za Rekonekciju i Rekonektivno isceljivanje možete da zadržite nakit ako je udoban.
Stanje svesti: Bićete zamoljeni da za vreme seanse legnete na ledja i opustite se zatvorenih očiju. Najbolje je da budete radoznali i otvoreni za sve što možete da doživite. Ne preporučuje se da meditirate, da se molite ili da se vezujete za neki određeni ishod. Budite otvoreni da u potpunosti doživite ovo iskustvo, svesni da učestvujete u jednom pozitivnom procesu koji vam je namenjen od Boga/Ljubavi/Univerzuma da dobijete upravo ono što vam je potrebno u tom trenutku.

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Visit Us On Facebook