I am Love

Prof. dr Danijela Gajić

Danijela Gajić, slikaPo završetku doktorskih studija engleske književnosti i nekoliko godina profesorskog rada, odlučuje da se potpuno posveti zovu svoje Duše i traganju za smislom i svrhom ljudskog postojanja. Istraživanje drevnih jezika, vibracije reči i njihovo delovanje na ljudsku psihu, samo su odškrinuli vrata u neke nove svetove i dimenzije.

Putujući neistraženim predelima naše planete, kroz pustinje i prašume, u tišini pravoslavnih manastira i hinduističkih hramova, u isto vreme otkriva i neistražene dubine svoga Bića. Istražuje duhovna znanja različitih ezoteričnih učenja, tradicija i filozofija. Upoznaje se sa metodama razvoja svesti i ubrzanja duhovne evolucije. Biva inicirana u istočne sisteme duhovnog razvoja.

Sve vreme proučava različite vidove isceljivanja, od ajurvede, šamanističkih tehnika isceljivanja, preko homeopatije, do najnovijih duhovno-energetskih metoda.

Okreće se istraživanju fenomena svesti i oblasti gde se spajaju nauka i duhovnost, kvantnoj fizici i kvantno-informacionoj medicini.

Posle godina istraživanja i razvoja putem različitih tehnika i ličnih spoznaja, odlučuje da svoje znanje i iskustvo stavi u službu razvoja pojedinca i zajednice. U tu svrhu, počev od 2009.godine, u svom rodnom gradu Požarevcu, svakog meseca organizuje besplatna predavanja iz oblasti alternativne medicine, zdravog života, duhovnosti i uopšte holističkog pristupa zdravlju i životu. Neki od njenih dosadašnjih gostiju bili su: dr Eric Pearl, prof.dr Vuk Stambolović, prof.dr Dejan Raković, Spasoje Vlajić, Georgij Nazarov, Dalibor Purhmajer, Dragana Bačanek, Patrik Balint, Mohanji, Margarita Milenković, Krešimir Mišak i dr.

Uz podršku supruga, osnivač je Edukativno-holističkog centra „GaDaMi“, čiji je cilj podizanje svesti, isceljivanje i poboljšanje kvaliteta života na svim nivoima, ali pre svega osvešćivanje našeg Puta dok zajednički rastemo i evoluiramo u svesnija Bića.

Prof.dr Danijela Gajić je jedini licencirani regresoterapeut Njutnovog Instituta u Srbiji. Institut je osnovao dr. Majkl Njutn, koji je sa više od 7000 regresija i 35 godina rada u ovoj oblasti, postavio temelje metodološkom istraživanju duhovnog sveta. Njegove knjige „Putovanje duše“ i „Sudbina duše“ promenile se percepciju života i smrti ljudima širom sveta. Njutnov Institut je vodeća svetska organizacija u oblasti regresoterapije. Svi terapeuti Njutnovog Instituta se registrovani na stranici www.newtoninstitute.org

Oblasti za koje je sertifikovani terapeut:

danijela2– Rekonektivni terapeut ( Rekonektivno isceljivanje i Rekonekcija ); na Master konferenciji u Italiji 2010, dobija III nagradu u svetu za svoj rad iz te oblasti

– Regresoterapeut ( Hipnotička i nehipnotička regresija u prošle živote, Memento, Regresija u Život između Života – LBL “Life Between Lives”, po metodu dr. Majkla Njutna )

– Hipnoterapeut ( Transpersonalna hipnoterapija, član medjunarodne asocijacije terapeta IACT – International Association of Counselors and Therapists )

– Homeopata ( London International College of Homeopathy )

– Joga učitelj ( član Evropske Joga Alijanse i svetske joga federacije )

– Reiki Master

– DP-4 procesor, Unutrašnja magija reči, Duboki PEAT

– Konsultant za zdravu ishranu; Majstor sirove ishrane

Radi individualne tretmane, pre svega regresoterapije i rekonekcije, metode koje su pokazale najviše rezultata u njenom radu, kao i predavanja i radionice iz tih oblasti. Takodje radi na usavršavanju sopstvenih metoda isceljivanja i evolucije svesti.

“Nema dublje religije od istine”.

Intervju antistresvodic.rs

Beskrajni ples moje duše sa univerzumom

Danijela Gajić

Danijela Gajić, photo credits antistresvodic.rs

Opširnije

Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Visit Us On Facebook